Sofia och jag har jobbat tillsammans i fyra år nu och hon arbetar för alla mina stora kunder: Wieden+Kennedy, Kolle Rebbe, Iris, Nike, Sonos, Lufthansa etc. etc.

Sofia är otroligt mångsidig, hon är en riktig ordkonstnär, en vandrande synonymordbok, hon är kreativ, hon är konsekvent, hon är korrekt, hon levererar alltid innan deadline, och viktigast av allt... hon är rolig att jobba med!

Så om du läser detta och du letar efter en bra svensk skribent... då kan du sluta läsa på en gång. Du har precis hittat henne :)
— Truus Fletcher, Cuttlefish Ink
Sofia har varit ett extremt välkommet tillskott i vårt team. Hon har arbetat med oss på ett mycket prestigefyllt konto och hon har varit otroligt pålitlig och levererat fantastiskt hög kvalitet. Hon håller alltid sina deadlines och kommunicerar mycket bra med teamet. Jag ser fram emot ett långt samarbete med Sofia och kan verkligen rekommendera henne för svenska projekt.
— Sean Kirchenstein, Official Translate
Om du letar efter en pålitlig professionell svensk översättare med fokus på kvalitet, då kan jag bara rekommendera Sofia. Hon har varit den huvudsakliga översättaren hos Art.com i flera år nu, och jag har inte bara varit imponerad av hennes arbete, utan även hur lyhörd hon är, de frågor hon ställer och hur villig hon är att hjälpa de andra översättarna. Sofia är verkligen personen du vill ha i ditt team!
— Ai Egawa, Art.com
Vårt företag har funnits i över 30 år och vi har haft glädjen att använda oss av Sofias tjänster i ett antal år nu. Hon får projekten gjorda i tid och alltid korrekt. En underbar översättare och människa.
— William Metham, Accents Language
Vi har nu arbetat regelbundet med Sofia i tre år. Vi är väldigt nöjda med kvaliteten på hennes översättningar och skulle inte tveka att rekommendera hennes tjänster.
— Zuzanna Lazowy, The Translation People
Det har varit ett nöje att arbeta tillsammans med Sofia under de senaste månaderna. Hon är alltid trevlig, svarar mycket snabbt på e-post, håller alltid sina deadlines och hennes arbete är av allra högsta kvalitet. Jag kan verkligen rekommendera henne och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete.
— Emily Benton, ST Services Iberia S.L.
Jättebra jobb, utmärkt kommunikation. Vi skulle verkligen rekommendera Sofia.
— Magnus Franzén, Dopply

*Källor: Proz.com och LinkedIn (klicka på namnen för att öppna sidorna).