Sofia har varit ett extremt välkommet tillskott i teamet. Hon har arbetat med oss på ett mycket prestigefyllt konto och har levererat en fantastisk kvalitet och pålitlighet. Hon håller alltid sina deadlines och kommunicerar mycket bra med teamet. Jag ser fram emot ett långt samarbete med Sofia och kan starkt rekommendera henne för svenska projekt.
— Sean Kirchenstein, Official Translate
Det har varit ett nöje att arbeta tillsammans med Sofia under de senaste månaderna. Hon är alltid trevlig, svarar mycket snabbt på e-post, håller alltid sina deadlines och hennes arbete är av allra högsta kvalitet. Jag kan verkligen rekommendera henne och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete.
— Emily Benton, ST Services Iberia S.L.
Sofia har gjort en jättebra kreativ bearbetning av en kampanj för en av de bästa byråerna i världen: Wieden+Kennedy. Så jag kommer definitivt att boka henne igen!
— Truus Fletcher, Cuttlefish Ink
Vi har arbetat regelbundet med Sofia i tre år nu. Vi är väldigt nöjda med kvaliteten på hennes översättningar och skulle inte tveka att rekommendera hennes tjänster.
— Zuzanna Lazowy, The Translation People
Vårt företag har funnits i över 30 år och vi har haft glädjen att använda oss av Sofias tjänster i ett antal år nu. Hon får projekten gjorda i tid och alltid korrekt. En underbar översättare och människa.
— William Metham, Accents Language
Jättebra jobb, utmärkt kommunikation. Vi skulle verkligen rekommendera Sofia.
— Magnus Franzén, Dopply